Followers- Be my friends

Thursday, March 11, 2010

Debaran sudah berakhir..

Penantian sudah berakhir bagi calon SPM 2010...Rentetan peristiwa hari nie
Pengambilan slip di PPD GombakDebaran kian kencang + kenyang ( baru lepas isi pewot...lagi kenyang coz big boss belanja makan)
Terima-kasih kepada rakan-rakan yang sudi membantu...rasa nak terkucil ..ku tahan jugak demi nak mengasingkan slip keputusan...org lain tak leh buat kecuali sy sorang jer..coz sy org bertanggungjawab dlm urusan nie di sekolah.


Memperkenalkan Miss Universe dari kiri  Dr. Saro , Pn. Rasidah, Pn Jamaliah ( pengetua) wakil Yang Dipertua PIBG dan Pn. Suraya dan MC yang diterjunkan bidangnya ( tanpa skrip)...em...tak der org yang lebih layak lagi!
em...bagus2 korang dengar apa kata MC....senyap dan berdengar kata...tak sangka dah lama tak bersua, korang masih mendengar kata guru..sanggup duduk bersila di atas lantai..walaupon korang sudah glamer abis hari nie

Wah tahniah kepada 6 pelajar terbaik Sek..yang mendapat straight A's dlm semua subjek SPM, walaupon cikgu target 17 org...wah..cikgu ieda sempat lagi tersenyum...SIla bawa bertenang...jika tidak berpuas ati dengan result yang anda dapat...sila isi borang semak semula dengan bayaran RM 50.00 per subjek.
Anda boleh mengulang SPM untuk 2010 dengan mengambil borang sebagai calon persendirian di PPD daerah masing2...bermula pada 1 Mac 2010 sehingga 31 Mac.
Happy sangat ari nie coz sudah empat tahun berturut-turut peratusan Matematik meningkat, drp 451 orang calon hanya 31 org sahaja yg gagal....yohoo...
so tahun nie...aden tak ngajor form 5 ...so rehat skit..